ULUBEYLER ORTAOKULU

Telefon : 0 (266) 369 12 11
WEB https://ulubeylerortao.meb.k12.tr
Adres : Mithatpaşa Mahallesi, Kemal Esensoy Caddesi, No3, GÖMEÇ / BALIKESİR
VİZYON : •Bütün öğrencilerimizin toplumda en iyi yere gelebilmelerini sağlamak, •Milli, Manevi, İnsani değerlerimizi kazandırmak, •Öğrencilerimize dünü tanıtmak, bugünü öğretmek, geleceğe hazırlamak. •Daha iyi bir gelecek elde etmek ve daha iyi bir dünyada yaşamak için çaba sarfetmek, •Büyük Atatürk´ün dediği gibi yurtta ve dünyada barışı sağlamak ve kalıcı hale getirmek için çalışmak, •Batıldan sıyrılmış Bilimin ışığında yaşamak.
MİSYON : Demokratik, Laik, Hukukun Üstünlüğüne İnanan, İnsan Haklarına Saygılı, Atatürkçü Düşünce Işığında Yurt ve Dünya Sorunlarına Duyarlı, İnsan ve Vatandaşlık Haklarına Saygılı, Barışçı, Çevreci, Gerçekçi, Girişimci, Estetik Anlayışı Gelişmiş, Kendisi ile Barışık, Kişilikli, Üretken ve Uyumlu, Kaliteyi Hayat Tarzı Olarak Benimsemiş, İyi İnsan, İyi Vatandaş, Verimli İnsan Gücünü yetiştirmeyi model alan anlayışla; kendine güvenen, neden-niçin soran-sorgulayan, öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Servis :